JK In House alkoi tukemaan Haminalaista huippupesäpalloa

JK In House Oy on ilmoittanut kumppanuudestaan Haminan Palloilijoiden kanssa tulevalle kaudelle 2024. Tämän sopimuksen myötä Vallikentän anniskelualue saa nimen JK In House terassi tulevana kesänä. Yhteistyö näkyy myös Vallikentän digitaalisilla näytöillä ja Haminan Palloilijoiden somekanavissa.

Meillä on ilo ilmoittaa yhteistyöstämme Haminan Palloilijoiden kanssa. Olemme pitkään seuranneet heidän edistystään ja nyt olemme päättäneet astua esiin tukijoina. Tavoitteenamme on auttaa seuraa vakiinnuttamaan asemansa suomalaisessa huippupesäpallossa. Uskomme vahvasti, että Haminan Palloilijat ovat hyvin hoidettu ja menestyksekäs seura, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen. Me toivomme, että esimerkkimme innostaa muita paikallisia yrityksiä tukemaan Superpesistä Haminassa, varmistaen sen pysyvyyden ja kasvun kaupungissamme. Innolla odotamme tulevaa kautta ja kaikkia hienoja hetkiä, joita yhteistyömme tuo tullessaan!

https://haminanpalloilijat.net/ajankohtaista-superpesis/802-jk-in-house-haminan-palloilijoiden-paeaeyhteistyoekumppaniksi

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä
Jani Kotiranta
+358405884415
2839001-2
Copyright JK In House Oy | Kotisivujen toteutus Tuonetti.fi
envelopeuserphone-handsetbriefcase